Serinhisar Merkez İlçe Mahalle Muhtarlarından Serinhisar MYO’ya Ziyaret

24.04.2024

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri ile seçilen Serinhisar merkez ilçe mahalle muhtarları Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğünü ziyarette bulundular.

Orta Mahallesi Muhtarı Osman Karakuzu, Kaya Mahallesi Muhtarı Ramazan Demirhan, Pınarcık Mahallesi Muhtarı Mustafa Tahmaz ve Aşağı Mahallesi Muhtarı Ömer Hamamcı, seçimlerden sonra seçilen muhtarlar olarak kamu kurum ve kuruluşlarını ziyarette bulunarak ziyaret kapsamda Serinhisar MYO ile iş birliği halinde bulunmak, Serinhisar’ın bir kurumu olan Serinhisar Meslek Yüksekokulunu tanımak, ilçenin emaneti olan üniversite öğrencilerin sorunlarını dinlemek ve onlara sahip çıkmak gerektiği yönünde fikirlerini ilettiler.

PAÜ Serinhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ekinci; Müdür Yardımcısı Burcu Özkan ve Yüksekokul Sekreteri Âdem Şen eşliğinde muhtarları Yüksekokul binasının iç ve dış mekânını gezdirerek Yüksekokulun kuruluş sürecinden itibaren gelinen son duruma kadar gelişmeler hakkında bilgilendirmeler yaparak anlamlı ziyaretleri için teşekkürlerini ilettiler. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ileten Yüksekokul idaresi; ilçede öğrenim gören yüksekokul öğrencilerine bir aile şefkati ile mahallelerinde sahip çıkılması, onların ilçede yabancılık çekmemeleri ve ilçeyi sevmelerine yardımcı olunması, yüksekokulun ilçeye sağlayabileceği katkılar, bu katkıların sağlanabilmesi adına bu tip ziyaretlerin iş birliği kapsamında talep ve devamlılığının sağlanması gerektiğini ilettiler.

Ziyaret sonunda Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ekinci muhtarlara iadei ziyaret gerçekleştireceğini ifade etti. Muhtarlarla yüksekokul idaresi günün anısına hatıra fotoğrafı da çekildi.

İlgili Haberler