PAÜ DSHMYO ‘Teknoloji Bağımlılığı’ Hakkında Bir Etkinlik Düzenledi

07.05.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (PAÜ DSHMYO) Anestezi Programı, Yeşilay iş birliği ile “Teknoloji Bağımlılığı” adlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Teknoloji ve internetin bilinçsiz ve kontrolsüz bir şekilde kullanımına bağlı birçok sorun ortaya çıkmaktadır. Bu kapsamda Denizli Sağlık Hizmetleri MYO Anestezi Programı-Yeşilay iş birliği ile düzenlediği “Teknoloji Bağımlılığı” etkinliği öğrencilerden gelen talep doğrultusunda Öğr. Gör Dr. Tuğçe Yeşilyaprak, Öğr. Gör Dr. Hilal Parlak Sert, Öğr. Gör. Dr. Hatice Gencer Alsancak ve Öğr. Gör Büşra Değirmenciler’in Yeşilay yetkili birimleri ile yapmış olduğu görüşme çerçevesinde Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Teknolojiye Bağlı Mıyız? Bağımlı Mı?’

Eğitimciler; Fatma Ulusoy ve Sultan Cangöz öğrencilere teknoloji bağımlılığına yönelik sunumlar gerçekleştirildi. Ayrıca görevlendirilen sosyal hizmet uzmanı tarafından Yeşilay Danışma Merkezi (YEDAM) tanıtımı gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Pınar İli’nin etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sağlayan eğitimcilere, anestezi programı hocaları ve öğrencilerine teşekkür belgesi sunmasıyla etkinlik sonlandırıldı.

İlgili Haberler