Korumalı futbol takımından farklı galibiyet

31.12.2016

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu Korumalı Futbol 1. Lig B grubunda mücadele eden Pamukkale Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı, Düzce Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı’nı konuk ettiği grubun ikinci maçında sahadan 26-0 galip ayrıldı.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Stadında oynanan maçı Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, KYK İl Müdürü Alaeddin Aktaş, PAÜ SKS Daire Başkanı Ozan Karaca ve çok sayıda sporsever takip etti. Zorlu geçen mücadeleyi Pamukkale Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı 26-0 kazanırken, maç sonunda Rektör Prof. Dr. Bağ her iki takımı oynadıkları oyundan dolayı tebrik etti. Pamukkale Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı oyuncuları ile bir süre sohbet eden Prof. Dr. Hüseyin Bağ, üniversite yönetimi olarak takıma gereken desteği her zaman sağlayacaklarını ifade etti.

Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Düzce Üniversitesi ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ile aynı grupta mücadele eden Pamukkale Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı, bir sonraki karşılaşmasını 28 Ocak 2017 tarihinde Çanakkale’de Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı ile oynayacak.

İlgili Haberler