Buldan MYO öğrencileri doğa yürüyüşü yaptı

20.11.2016

Buldan Meslek Yüksekokulu Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu tarafından organize edilen Buldan Yayla Gölü doğa yürüyüşü ilçe protokolü ve yaklaşık 250 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Buldan Yayla Gölü ile Buldan Alanyazı Meydanı arasındaki 18.000 adımlık doğa yürüyüşü etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Etkinliğe Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Buldan MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Çeviş, Buldan Ticaret Odası Başkanı Halil Baştürkmen, Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı Başkanı Meryem Salman, Buldan Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Uzunoğlu, Buldan Doğal Hayatı ve Kültürünü Koruma Derneği Başkanı Salih Atlamaz, PAÜ SKS Daire Başkanı Ozan Karaca, PAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Atalay Kale, Buldan MYO Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Yusuf Kaya ve Okutman Erkan Yeşil, Buldan MYO akademik ve idari personeli,  Buldan Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile PAÜ Doğayı ve Hayvanları Koruma Topluluğu öğrencileri katıldı.

Buldan MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Çeviş, yapılan etkinliğin yoğun katılım ile keyifli bir şekilde tamamlandığını, benzer faaliyetlerin bahar döneminde de yapılmasının planlandığını belirtti. 

İlgili Haberler